Velkommen til, læs her hvordan du kommer hurtigt i gang...

Denne tjeneste er udviklet af e-reactor ApS og udbydes gratis for alle, der ønsker at informere deres hjemmesides brugere om brugen af cookies på deres hjemmeside.

 

ER DET VIRKELIG GRATIS ?

Ja, det er gratis, men kun for det første domæne du ønsker at bruge Cookie Badge på. Hvis du ønsker at benytte vores service på mere end 1 domæne (hvilket du naturligvis meget gerne må), tager vi et symbolsk beløb på kr. 99,- pr. år, pr. domæne for denne ekstra brug.

Når vi har valgt at give vores løsning væk gratis til alle der vil bruge den på et enkelt domæne, er det fordi vores virksomhed til daglig lever af nettet og alt det der er online. Når der så kommer lovgivning eller regelsæt, som i princippet påfører enhver, der har en hjemmeside en unødvendig omkostning for blot at være på nettet, mente vi at det var en mulighed for os, at vise hvad vi kan når det kommer til opbygning af hjemmesider med brugerinteraktion og udvikling af javascript. Du kan betragte det som vores måde at markedsføre nogle af vore kompetencer.

Denne service er naturligvis både for Private og Erhverv.

Når du benytter vores service, vil vi naturligvis blive RIGTIG glade, hvis du vil Like os på Facebook og dele informationen med alle i din netværk om at denne tjeneste findes OG ER GRATIS. Derudover skal du være opmærksom på, at vi sender dig nogle e-mail tilbud i ny og næ. Vi har blandt andet en række andre services på vej, som vi også påtænker at gøre gratis.

Vi håber, at du får glæde af vores arbejde og hører rigtig gerne fra dig, hvis der er noget, vi kan gøre smartere.